Ny tålig outdoorbyxa för sommarens utflykter

Hejsan på er

Måndag igen men nu närmar sig semestern med stormsteg! Just nu sitter jag på lunchrast och jag har börjat leta efter en ny outdoorbyxa som kan passa att ha på olika utflykter. Dels är jag ute mycket på längre promenader och halvdagsvandringar men jag är också ute och leker mycket med barnen och då är det fördelaktigt att ha en tålig outdoorbyxa. Om man är i skogen och bygger kojor eller är på lekplatsen så är det ändå skönt att inte ha ett par jeans eller byxor man är väldigt rädd om. Har man ett par sådana här så vet man att man kan sitta på knä eller skrapa i några pinnar eller busa runt utan att det händer så mycket mer än att man behöver tvätta dem.

Ibland är vi också ute och grillar på någon grillplats vid en sjö till exempel eller ger oss ut och fiskar, då är det också skönt att ha en outdoorbyxa på sig. Jag har haft ett par men de har varit med så många utflykter nu att jag behöver ett par nya. Även om de fortfarande går att använda så är det bra att ha ett par till att byta med ifall det andra paret är i tvätten. Nu på sommaren speciellt så är vi ute så väldigt mycket och när man vet att det är kläder som kommer till användning och är till nytta så är det ju en bra investering.

Det finns olika sidor att beställa från och jag har nog hittat en favorit, men sen sitter jag ändå alltid och jämför litegrann innan jag beställer. Jag ser fram emot många härliga utflykter i skog och mark på semestern och jag har lovat mig själv att ta tillvara på stunderna och njuta för fullt. Må så gott och ta hand om er!

Du gillar kanske också...