Renovering av företagslokalerna

Tjenixen bloggen! Jag vet att det är sent på dagen och att jag brukar vara lite snabbare med att förse er med ett inlägg, men jag har haft så himla mycket att göra på jobbet så det har helt enkelt inte funnits tid. Vi har sedan några månader tillbaka genomgått ganska stora förändringar i våra lokaler i Linköping, så det har varit mycket att stå i ett tag. Snart börjar vi dock bli klara och det är egentligen bara golvslipning kvar, men jag ska nog kunna få tag i något företag som kan hjälpa oss med det. Vi har dragit in en del maskiner och liknande här så golvet har fått sig en del stryk. Därför känns det som att vi behöver få en golvslipning så att vi kan ett skinande golv igen, för nu är det mest täckt av repor. Det är jag som har haft lite av ansvaret för att få hit hantverkare och se till så att jobbet blir gjort. Min chef har väldigt mycket annat att tänka på samtidigt som jag är den som brukar ansvara över våra lokaler, se till så att det finns allting som behövs. Man skulle kunna säga att jag är lite av en vaktmästare vid sidan av mitt vanliga jobb, men det är bara kul att jag får varierande arbetsuppgifter och att få mer ansvar är alltid ett gott tecken på att man har gjort ett bra jobb och att chefen litar på ens förmåga. Med mer ansvar så kommer också mer arbete och under dessa perioder så kanske det har varit lite för mycket jobb, men det är å andra sidan bara en engångshändelse så det är ingen fara. Nu ska jag faktiskt ta och åka hem så får vi ta golvslipning imorgon, jag tror de flesta hantverkarna har gått för dagen nu ändå.  

Du gillar kanske också...