Mina ögon öppnades för distanshealing

Healing är ibland lösningen för människor, oavsett om det är healing på distans eller inte. Därför kommer jag i dagens inlägg prata lite närmare om företaget Gudinnekraft i Nord och deras distanshealing.

Tidigare har jag varit väldigt skeptisk gentemot healing av alla dess sorter, det här var innan jag själv hade testat det. Jag har varit person som tror på saker som man vetenskapligt kan bevisa fungerar, därför har healing aldrig varit ett alternativ för mig fram tills nu. För ett litet tag sedan satt jag i en situation som var väldigt påfrestande för mig, jag hade provat alla tänkbara saker för att lösa problemet men inget hade visat några framsteg. Det var första gången jag funderade över healing och distanshealing samt om det fungerade, därför började jag läsa lite närmare om det. I samma veva kollade jag på olika företag och personer som erbjöd healing, det var på så sätt jag hittade Gudinnekraft i Nord. I området där jag bor fanns det ingen som jobbade med detta, det närmaste företag var just Gudinnekraft i Nord. Jag hade dock inte möjligheten att ta mig dit under den kommande tiden och därför kändes det passande att prova distanshealing för att se om det kunde hjälpa mig. Under hela min kontakt med det här företaget kände jag mig väldigt trygg och säker, vilket gjorde att jag kunde slappna av lite extra när jag fick hjälp. Jag trodde aldrig att det skulle fungera för mig, jag blev väldigt positivt överraskad när det väl visade sig fungera för mig. Därför ville jag skriva det här inlägget för att öppna upp era ögon för healing och även distanshealing som ett alternativ om ni vill bli helade. Som sagt trodde jag inte på den här metoden men jag blev bevisad annat, vilket även ni kan bli.

Du gillar kanske också...