Så vackra blommor

Jag har en vän som utbildar sig till florist och jag har aldrig fått så många vackra blommor som nu. Helt imponerad är jag! Nu när det är vår och allting blir grönt och fint ute så känns det ännu mer speciellt. Hon använder nämligen många av de blommor som växer ute i naturen och det gör det hela mycket mer hållbart och roligt på något sätt. Jag är inte expert på det här medan hon verkligen är, men jag ser hur glatt hon blir av att skapa dessa fantastiska kreationer och det smittar av sig!

Det finns ingen tvekan om att en vacker bukett blommor kan lyfta humöret och få en att må bättre. Dessutom är det ju bara så himla fint att se på! Jag har aldrig varit en person som har haft mycket blommor hemma, men det händer att jag köper en bukett när jag känner mig lite nere. Jag ska försöka göra det till en vana att ha lite blommor hemma oftare, för det är verkligen trevligt!

Om du också gillar blommor och vill ha några hemma så finns det flera saker du kan tänka på. Det är inte alltid lika lätt att hitta en bra florist, men det finns några tips som kan vara bra att tänka på. Först och främst är det viktigt att hitta en florist som har bra kvalitet på sina blommor. Dessutom är det bra om de kan leverera snabbt och smidigt. Det finns flera olika typer av tjänster du kan välja mellan när det gäller leverans av blommor, så se till att hitta en som passar just dina behov.

Det finns också många olika stilar av blommor och buketter, så det är en bra idé att tänka på vad du gillar. Fundera på vilken din stil är!

Varma hälsningar Anette i Svängsta

Du gillar kanske också...